Figyelem!
Az ételek nem speciális étrenddel, ételallergiával rendelkezők számára készülnek. Az elkészítési – vagy csomagolási eljárás során is érintkezhetnek allergén anyagokkal.
A “Meglepetés kóstolótál” elemei fixek, tartalmaznak tejterméket, glutént és nyomokban olyan elemeket, amelyek allergiás reakciót válthatnak ki az arra érzékenyek esetében. (zeller, mogyoró, szezám, dió, sajtok)
A program csak saját felelősségre látogatható!
- V – Vegetáriánus
- GL – Gluténmentes
- L – Laktózmentes
- VE – Vegán
Levesek
- Csirkehúsleves (curry alapú csirkehúsleves) GL, L
- Paradicsomleves (enyhén fűszerezett paradicsomleves) L
- Mangó Lassi (különleges indiai mangós joghurtital) GL
Főételek
- Fekete lencse (fekete lencse és fejtett bab lassú tűzön főzve indiai fűszerekkel ízesítve) GL, L, VE
- Spenótos sajt (indiai házi készítésű sajt spenótmártásban) GL, V
- Vajas paradicsomos sajt (indiai házi készítésű sajt vajas-paradicsomos mártásban) GL, L, V
- Madras curry csirke (kókuszos curry-szószban főtt csirkemell) GL, L
- Csirkemell tikka (csirkemell falatok különleges fűszerekben marinálva, Tandori kemencében sütve) GL
- Biryani csirkemell (indiai fűszeres rizs specialitás) GL
- Chicken tikka masala (csirke különleges fűszeres paradicsomszószban) GL
- Rogan josh (báránycomb gazdag hagymás paradicsomos mártásban) GL, L
- Pácolt bárány kebab (fűszeres darált báránycomb nyárson grillezve) GL
Köretek
- Burgonya (minden menühöz jár) GL, L
- Rizs
- Tandori lepénykenyér GL, L-
Desszertek
- Gulab jamun (sült tejgolyó édes cukorszirupban)
- Kheer (indiai tejberizs) GL